22 oct 2017, 21:07

Ела, любов! 

  Poesía
343 2 9

Ела, любов! -

в бащината къща, 

где птиците гнезда свиха 

и после отлетяха. 

 

Ела, любов! - 

с огъня, на който

осъдени душите тляха 

и накрая оцеляха. 

Очакват пак деня. 

 

Ела, любов! 

Ето ме на прага. 

Посрещам снахата и сина. 

Без вина. 

 

Съдбата не виня. 

Понякога е много синя. 

Кошмарът остана в съня, 

а щастието ме застигна. 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??