Тя е шепот, пренесен с крилете на птица,
приласкана мелодия там във нощта,
тя е блян нереален просто до вчера,
част е от утринна мека роса.
Тя е началото нежно подето,
изворът крехък, бликнал в пръстта,
тя е животът, разтворил звук като ехо,
тя е началото на вечността.
© Сеси Todos los derechos reservados