31 ene 2012, 16:20

Ентусиазъм 

  Poesía » Odas y poemas
460 0 0

Когато се паля, всичко

пламти.


Когато се паля, всичко

гори!


Тежко на всички,

дето на пътя ми застанат, защото, уви,

на пепел ще станат!

© Владимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??