Jan 31, 2012, 4:20 PM

Ентусиазъм 

  Poetry » Odys and poems
457 0 0

Когато се паля, всичко

пламти.


Когато се паля, всичко

гори!


Тежко на всички,

дето на пътя ми застанат, защото, уви,

на пепел ще станат!

© Владимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??