31.01.2012 г., 16:20 ч.

Ентусиазъм 

  Поезия » Оди и поеми
456 0 0

Когато се паля, всичко

пламти.


Когато се паля, всичко

гори!


Тежко на всички,

дето на пътя ми застанат, защото, уви,

на пепел ще станат!

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??