31 янв. 2012 г., 16:20

Ентусиазъм 

  Поэзия » Оды и поэмы
458 0 0

Когато се паля, всичко

пламти.


Когато се паля, всичко

гори!


Тежко на всички,

дето на пътя ми застанат, защото, уви,

на пепел ще станат!

© Владимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??