3 oct 2009, 22:20

Есен 

  Poesía » Otra
420 0 2

 

 

                                                            Есен

 

                                            Пияни от спомени,

                                            идват есенни дни.

                                            Затова ли ми е тъжно.

                                            Затова ли ме боли.

 

                                            Пролетта не ме ли радва.

                                            В лятото ли друг гори

                                            или като мен рисува,

                                            с луди багри - луди дни.

 

                                            С моите мисли все оставаме,

                                            някъде встрани - сами

                                            и на кея често чакаме,

                                            нощта да ни приюти.

                                                                    Wali/Виолета Томова/

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Здравей, Вили! Сърдечни поздрави...!

    Позволи ми щом се отронят последните в златно обагрени листи да докосна на вятъра с ласката арфата на меката пълна луна.
    Нека песента теб да намери сред твоите мисли...
  • Здравей, Вили!Харесват ми стиховете ти-лесносмилаеми,нежни,истински!Сърдечен паздрав!
Propuestas
: ??:??