19 sept 2016, 21:30

Есен е 

  Poesía » De amor
308 0 1

Есен е

 

Бързо смали се, красивото лято.

Днеска дойде есента.

С птици на път и багри богата,

да преобърне света.

 

Взе да затихва птичата песен...

Ще пожълтея листата.

И със шума им, красивата есен

пак ще застели земята.

 

Ще се сбогуваме с птичия рой,

във небесата понесен.

Пак ще сме двама- аз твоя, ти- мой.

Есен е, есен е. Есен!

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??