Есен е
Бързо смали се, красивото лято.
Днеска дойде есента.
С птици на път и багри богата,
да преобърне света.
Взе да затихва птичата песен...
Ще пожълтея листата.
И със шума им, красивата есен
пак ще застели земята.
Ще се сбогуваме с птичия рой,
във небесата понесен.
Пак ще сме двама- аз твоя, ти- мой.
Есен е, есен е. Есен!
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены