25 oct 2013, 15:21

Есенна миниатюра 5 

  Poesía » Otra
366 0 0

Есенна миниатюра 5

 

Есенно дъхаво и хубаво, и тихо.

Топлите багри, въгленчето палещо и уют.

Слънчицето грейнало, зряло, есенното.

И ароматите нежни, листопада в злато.

А капките дъждовни светят бездомни.

Есен богата, щедра и топла като сълза.

Стихът ласкав, думите боси

и врабчетата, хулигани сити...

Есен, есен, сладко от дюли, вълшебства,

мъничко тъга и много обич. Моята есен...

 

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??