Есенна миниатюра 5
Есенно дъхаво и хубаво, и тихо.
Топлите багри, въгленчето палещо и уют.
Слънчицето грейнало, зряло, есенното.
И ароматите нежни, листопада в злато.
А капките дъждовни светят бездомни.
Есен богата, щедра и топла като сълза.
Стихът ласкав, думите боси
и врабчетата, хулигани сити...
Есен, есен, сладко от дюли, вълшебства,
мъничко тъга и много обич. Моята есен...
© Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Все права защищены