12 oct 2010, 22:21

Есенна соната 

  Poesía » De amor
545 0 2

Падат листата в градината,

но от сърцето ми щастие блика.

А душата ми, трайно пленена,

нежна е като трепетлика.

С поглед влюбен те посрещам,

с дваж по-влюбен те изпращам.

С ласките си те дарявам,

поривите на сърцата  искам

вечно  аз  да  подмладявам.

Със ръце те милвам

и душата ми се топли.

Не, че няма тъжни вопли...

но  от  дневните  ни  срещи

цяла  вечност  съм  унесен.

Нежно  за  ръка  те  стискам,

като влюбен гимназист

и  от  щастливата ми душа

всичко искам аз да споделя.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??