31 oct 2018, 11:18

Есенни пчелички 

  Poesía » Para niños
676 0 2

 

 

Ей замина лято къдрокосо.

Училищно звънче весело запя.

Пъстра есен на крила се носи

И засипа в злато цялата Земя.

Птиците отново далеко отлетяха

Опустяха под стрехите празните гнезда.

А децата -

 трудолюбивите пчелички

знание да сбират есента ги призова

© Слава Костадинова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Моя златна есен »

23 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??