Oct 31, 2018, 11:18 AM

Есенни пчелички 

  Poetry » For kids
675 0 2

 

 

Ей замина лято къдрокосо.

Училищно звънче весело запя.

Пъстра есен на крила се носи

И засипа в злато цялата Земя.

Птиците отново далеко отлетяха

Опустяха под стрехите празните гнезда.

А децата -

 трудолюбивите пчелички

знание да сбират есента ги призова

© Слава Костадинова All rights reserved.

The work is a contestant:

Моя златна есен »

23 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??