31.10.2018 г., 11:18 ч.

Есенни пчелички 

  Поезия » За деца
673 0 2

 

 

Ей замина лято къдрокосо.

Училищно звънче весело запя.

Пъстра есен на крила се носи

И засипа в злато цялата Земя.

Птиците отново далеко отлетяха

Опустяха под стрехите празните гнезда.

А децата -

 трудолюбивите пчелички

знание да сбират есента ги призова

© Слава Костадинова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Моя златна есен »

23 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??