31 окт. 2018 г., 11:18

Есенни пчелички 

  Поэзия » Для детей
666 0 2

 

 

Ей замина лято къдрокосо.

Училищно звънче весело запя.

Пъстра есен на крила се носи

И засипа в злато цялата Земя.

Птиците отново далеко отлетяха

Опустяха под стрехите празните гнезда.

А децата -

 трудолюбивите пчелички

знание да сбират есента ги призова

© Слава Костадинова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Моя златна есен »

23 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??