24 nov 2010, 21:09

Есенно 

  Poesía
640 0 5

Забравям есенно да питам

какво ми носи пак нощта.

Отронен лист... преглътнати думи,

а ти ме гледаш в очакване и тишина...

 

 

Искам да погледна надълбоко

в себе си и да открия мислите за теб.

Ала загубила пътя, се лутам жестоко,

не намирам стъпките към тази врата...

 

 

Есенно падат пак звездите,

пожелавам си малко лятна мъгла,

в която да се изгубя отново с щурците

и да покрия с морски дъх аз тази тъга...

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??