Тъгата е насреща.
Днес всичко е тъга.
Старикът от отсреща
пак тича под дъжда.
Днес вече не е лято,
звездите май мълчат.
Листенцата от злато
посърнало дрънчат.
И хората умират
в пороя на града.
По спирките се взират,
избягвайки снега.
От стаята надничам
и виждам всичко туй.
Днес нищо не обичам.
Е, творчески застой.
22.11.2009г.
© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados