17 oct 2017, 10:10

Етюд за нея 

  Poesía » De amor, Erótica, Odas y poemas
819 1 0

Ден след ден да искаш можеш, но нима забрави,

че всяка нощ сънуваш, без нищо да направиш.

До полунощ ще чакам твоето тяло на вратата,

а щом отворя, искам - страст...

притиснaла ме към стената!

© Никола Станиславов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??