17.10.2017 г., 10:10 ч.

Етюд за нея 

  Поезия » Любовна, Еротична, Оди и поеми
816 1 0

Ден след ден да искаш можеш, но нима забрави,

че всяка нощ сънуваш, без нищо да направиш.

До полунощ ще чакам твоето тяло на вратата,

а щом отворя, искам - страст...

притиснaла ме към стената!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??