17 окт. 2017 г., 10:10

Етюд за нея 

  Поэзия » Любовная, Эротическая, Оды и поэмы
817 1 0

Ден след ден да искаш можеш, но нима забрави,

че всяка нощ сънуваш, без нищо да направиш.

До полунощ ще чакам твоето тяло на вратата,

а щом отворя, искам - страст...

притиснaла ме към стената!

© Никола Станиславов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??