Oct 17, 2017, 10:10 AM

Етюд за нея 

  Poetry » Love, Erotic, Odys and poems
818 1 0

Ден след ден да искаш можеш, но нима забрави,

че всяка нощ сънуваш, без нищо да направиш.

До полунощ ще чакам твоето тяло на вратата,

а щом отворя, искам - страст...

притиснaла ме към стената!

© Никола Станиславов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??