4 jul 2008, 8:46

Евала!... 

  Poesía » De amor
793 0 14

             Евала!...

Докосни ме с мигли ти,
просто малко намигни,
притисни ме със мечти -
хайде, давай, с мен лети!...

Докосни ме със ръка,
нежно, леко - да, така,
после плавно ме снеми -
приземи ме, приземи!...

И редувай плавно пак,
чакай малко - давам знак,
долу, горе, на върха -
майстор си ти - евала!...

 

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??