Jul 4, 2008, 8:46 AM

Евала!... 

  Poetry » Love
764 0 14

             Евала!...

Докосни ме с мигли ти,
просто малко намигни,
притисни ме със мечти -
хайде, давай, с мен лети!...

Докосни ме със ръка,
нежно, леко - да, така,
после плавно ме снеми -
приземи ме, приземи!...

И редувай плавно пак,
чакай малко - давам знак,
долу, горе, на върха -
майстор си ти - евала!...

 

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??