4.07.2008 г., 8:46 ч.

Евала!... 

  Поезия » Любовна
763 0 14

             Евала!...

Докосни ме с мигли ти,
просто малко намигни,
притисни ме със мечти -
хайде, давай, с мен лети!...

Докосни ме със ръка,
нежно, леко - да, така,
после плавно ме снеми -
приземи ме, приземи!...

И редувай плавно пак,
чакай малко - давам знак,
долу, горе, на върха -
майстор си ти - евала!...

 

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??