4 jul 2007, 9:17

"ЕЗДАЧ НА МЕЧТИ" 

  Poesía
596 0 7
Как искам този ден да бъде вечен
и да се връщам хубава и  нежна!
На всяко същество да съм приятел,
без капка страх, че съм мечтател!

Забравена гората песен да реди,
морето да ме милва в своите вълни.
Планински вятър да разкрива тайни
на своите любимци верни!

Не искам животно да съм диво,
в клетка затворено несправедливо!
Не ща да съм и утрото пленено,
от гъста мъгла покорено!

Не искам и да бъда в сянка,
тъй дълго чакаща във дрямка.
Най-после идва на кошмара края,
а аз "ездачът на мечти" - ще поридая!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??