28 ene 2009, 17:01

Фалшиво 

  Poesía » Civil
616 1 2
Фалшиви сме, сякаш направени от стъкло

и прикриваме чувствата човешки.

Живеем в заблуда и лъжа,

не се учим от направените грешки.

 

Кои сме всъщност? Помним ли още?

И защо се правим на "щастливи"?

Едва ли някога ще можем

да изградим това, което вече сме убили?

 

Отдавна от душите се отказахме,

протъргувахме ги, все едно са предмети.

По-лоши сме и грешни, а не го признаваме -

няма да си върнем мечтите отнети.

 

Подвластни сме и до болка пияни -

вече нямаме над главите ореоли.

Омърсени сме и слепи. Очите са издрани.

Ако не изтрезнеем, ще живеем проклети.

© Инна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • На мен ми хареса много....... да не си го пипнала в никакъв случаи :D шегувам се решението си е твое!!!Успех!
  • ако си се насочила към класическия стих - брой срички, чети на глас, преправяй.
    иначе казано - постарай се повече!
Propuestas
: ??:??