25 feb 2024, 6:00

Физична свалка 

  Poesía » De amor
224 1 3

Усмивката ти

е опорната точка,

а очите ти лоста,

с който качваш

сърцето ми

в дълбокия космос.

© Валентин Стайков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??