Feb 25, 2024, 6:00 AM

Физична свалка 

  Poetry » Love
314 1 3

Усмивката ти

е опорната точка,

а очите ти лоста,

с който качваш

сърцето ми

в дълбокия космос.

© Валентин Стайков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??