10 ene 2005, 15:32

Флирт 

  Poesía
908 0 1
Стъклено в диагонал поглеждаш,
с устни те изпивам.
В чашата ми поглед свеждаш,
щастлива с мен се сливаш.
Тялото с блясък на реклама
зове страстта в безбрежност.
С въпрос заяжда сутиенa... Драма!

Готови ли сте за довечера?

© Хухавел Кайлъшки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??