10.01.2005 г., 15:32 ч.

Флирт 

  Поезия
903 0 1
Стъклено в диагонал поглеждаш,
с устни те изпивам.
В чашата ми поглед свеждаш,
щастлива с мен се сливаш.
Тялото с блясък на реклама
зове страстта в безбрежност.
С въпрос заяжда сутиенa... Драма!

Готови ли сте за довечера?

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??