Jan 10, 2005, 3:32 PM

Флирт 

  Poetry
909 0 1
Стъклено в диагонал поглеждаш,
с устни те изпивам.
В чашата ми поглед свеждаш,
щастлива с мен се сливаш.
Тялото с блясък на реклама
зове страстта в безбрежност.
С въпрос заяжда сутиенa... Драма!

Готови ли сте за довечера?

© Хухавел Кайлъшки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??