10 янв. 2005 г., 15:32

Флирт 

  Поэзия
910 0 1
Стъклено в диагонал поглеждаш,
с устни те изпивам.
В чашата ми поглед свеждаш,
щастлива с мен се сливаш.
Тялото с блясък на реклама
зове страстта в безбрежност.
С въпрос заяжда сутиенa... Драма!

Готови ли сте за довечера?

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??