22 sept 2009, 22:53

Флирт 

  Poesía » De humor
754 0 10

До мен дойде, подуши ме капризно,
а аз муцунка в твоята опрях,
нослето ми набързо близна...
луната кръгла чак ни завидя.

Погледна ме с очите си красиви,
искрици златни в тях видях,
размаха си опашката щастливо,
и после нежно каза "БАФ"!

"Баф, баф!" - отвърнах многословно,
и хукнахме в лудешки бяг,
любов се ражда - безусловно,
по пясъка златист на този бряг.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??