17 abr 2017, 17:54

Фон 

  Poesía » Otra
402 2 8

той трябваше да е като стена

от тия дето покривите носят

и с нищо цветно не блестят

но крият отговора от въпроса

...

но се оказа че е просто фон

съставна част от вечната пиеса

актьорът го създаде сам

за да попита хората къде са

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

*посветено

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??