17.04.2017 г., 17:54 ч.

Фон 

  Поезия » Друга
403 2 8

той трябваше да е като стена

от тия дето покривите носят

и с нищо цветно не блестят

но крият отговора от въпроса

...

но се оказа че е просто фон

съставна част от вечната пиеса

актьорът го създаде сам

за да попита хората къде са

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

*посветено

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??