той трябваше да е като стена
от тия дето покривите носят
и с нищо цветно не блестят
но крият отговора от въпроса
...
но се оказа че е просто фон
съставна част от вечната пиеса
актьорът го създаде сам
за да попита хората къде са
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.