11 oct 2009, 17:11

ФутБОЛНА картинка 

  Poesía » Civil
807 0 16

Болно ни е обществото.

Няма спор. Не съм ли прав?

Как при този бум на злото

футболът ни да е здрав?!?

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??