11 окт. 2009 г., 17:11

ФутБОЛНА картинка 

  Поэзия » Гражданская
804 0 16

Болно ни е обществото.

Няма спор. Не съм ли прав?

Как при този бум на злото

футболът ни да е здрав?!?

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??