Oct 11, 2009, 5:11 PM

ФутБОЛНА картинка 

  Poetry » Civilian
805 0 16

Болно ни е обществото.

Няма спор. Не съм ли прав?

Как при този бум на злото

футболът ни да е здрав?!?

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??