11.10.2009 г., 17:11 ч.

ФутБОЛНА картинка 

  Поезия » Гражданска
770 0 16

Болно ни е обществото.

Няма спор. Не съм ли прав?

Как при този бум на злото

футболът ни да е здрав?!?

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??