Минало си ти
в моите очи.
От спомена за теб
вече не боли.
Твоите кафяви очи
чужди са ми разбери.
Твоите студени ръце
нямат достъп до моето сърце.
Минало си ти,
минало сме ние.
Времето от спомените пие,
настояще бяхме преди,
в бъдеще останах само аз, уви!
© Ели Todos los derechos reservados