8 jun 2005, 16:08

Гларус над градчето 

  Poesía
991 0 2
Навътре в сушата, далече от градчето
размахваше във утринта криле.
Блестеше сянката му над градчето,
усущаше се полъх на море.

Над моето градче - частица от морето
един задъхан гларус в утринта-
картина нереална и далечна
даряваше крила на вечността...

© Мария Гюзелева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??