Jun 8, 2005, 4:08 PM

Гларус над градчето 

  Poetry
990 0 2
Навътре в сушата, далече от градчето
размахваше във утринта криле.
Блестеше сянката му над градчето,
усущаше се полъх на море.

Над моето градче - частица от морето
един задъхан гларус в утринта-
картина нереална и далечна
даряваше крила на вечността...

© Мария Гюзелева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??