8.06.2005 г., 16:08 ч.

Гларус над градчето 

  Поезия
992 0 2
Навътре в сушата, далече от градчето
размахваше във утринта криле.
Блестеше сянката му над градчето,
усущаше се полъх на море.

Над моето градче - частица от морето
един задъхан гларус в утринта-
картина нереална и далечна
даряваше крила на вечността...

© Мария Гюзелева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??