7 sept 2010, 22:07

Гледам те 

  Poesía
755 0 6

 

 

 

 

 

Гледам те

 

 

Гледам те

и не мога

да  те позная.

Очите  ти 

са  тъжни.

Побеляла 

е  косата  ти.

Имаш бръчки 

по  челото си,

като  бразди 

в  нива.

Времето 

не  те  е  пощадило.

А  как 

наричаха  те  „мило”.

Смехът  ти 

водопаден

отдавна 

е  продаден.

Гледам  те

и  не вярвам 

на  очите  си,

че  ти  си  мойто 

отражение.

Ебаси  и  живота.

С уважение:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??