21 nov 2008, 22:55

Гневът на дъгата 

  Poesía
442 0 0

От думи, устни впечатлени,

застинали и силно удивени

за туй, че обвиниха ги в измяна

на своите чувства необятни,

че неистинска била таз обич,

никога не стихваща към нея!

О, не! За всичко друго

упрек биха изтърпяли!

Но за любовта си,

ако потрябва, ще умрат

с усмивка!

А на тези, които

обичат подигравките, ще кажа:

Слепци, жадуващи за изгрев.

 

© Антон Мхххххххх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??