21 may 2009, 22:01

Голгота 

  Poesía » Filosófica
661 0 25

 

Не ставам за артистка -

не влизам в жалки роли,

животът ме притиска

с житейските неволи.

 

Намразих и лъжата,

презирам изневери,

със гръб към суетата

и фалша лицемерен.

 

Всяка моя гордост

се превръща в слабост,

всяка чужда подлост -

в моя тиха ярост.

 

Загърбихме идеи

и чувства във живота,

битът ни ежедневен

е нашата Голгота.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??