Не ставам за артистка -
не влизам в жалки роли,
животът ме притиска
с житейските неволи.
Намразих и лъжата,
презирам изневери,
със гръб към суетата
и фалша лицемерен.
Всяка моя гордост
се превръща в слабост,
всяка чужда подлост -
в моя тиха ярост.
Загърбихме идеи
и чувства във живота,
битът ни ежедневен
е нашата Голгота.
© Валка Все права защищены