21.05.2009 г., 22:01 ч.

Голгота 

  Поезия » Философска
702 0 25

 

Не ставам за артистка -

не влизам в жалки роли,

животът ме притиска

с житейските неволи.

 

Намразих и лъжата,

презирам изневери,

със гръб към суетата

и фалша лицемерен.

 

Всяка моя гордост

се превръща в слабост,

всяка чужда подлост -

в моя тиха ярост.

 

Загърбихме идеи

и чувства във живота,

битът ни ежедневен

е нашата Голгота.

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??